måndag 8 juli 2013

Ack och suck, broder Tuck, jag har ingen hockeypuck...

Idag ska vi åka på semester ifrån semestern. Jojo, det gäller ju att passa på! Vi befinner oss hos sväronen och om tre timmar ska vi ta tåget till Stockholm och ett hotell där för två dagars avslappning där vi ska göra det som faller oss in. Om något. Eller bara flyta omkring och shoppa lite (jag har t.ex. ett presentkort på Panduro och ett på Åhléns), äta något gott (räkna in två hotellfrukostar vilket ju är ca. 75% av själva grejen med att bo på hotell). Det ska bli jädrigt gott, det tycker jag allt. Det var hur länge sen som helst jag bara var i Stockholm och liksom, var. Typ ungefär när jag bodde där i krokarna. Jag saknar det ibland, så himla skönt att ha allt inpå knuten, möjligheten att göra lite vad man tyckte verkade roligt. Men för all del, Tranås är ju också bra... Och Eskilstuna ligger ju bara en tågtimme bort, man borde utnyttja det mer egentligen.

Den senaste tiden har jag börjat känna mig så d e p p i g. Det är väl ganska troligt att det beror på att det har varit så mycket den senaste månaden, jag vill gärna bara lägga mig i sängen och bara ligga där, men det går ju inte just nu så jag får väl göra det när jag kommer hem.. Eller så får jag ligga på hotellet, Hötorget ligger ju bredvid så jag kan ju gå dit och köpa mig lite snacks och sen lägga mig igen. Lite tråkigt för Peter kanske. Nåväl. Det blir väl som det blir. Peter har en svullen lymfkörtel också, tror vi att det är i alla fall, jag är helt övertygad om att det är cancer och att han kommer att dö inom det närmaste halvåret även om jag läste igår på nätet att just där, där den sitter,  är det allra vanligast att det beror på en infektion eller inflammation i själva körteln. Men, som sagt, det tänker inte jag - bättre att vara förberedd på det värsta så kan det i alla fall inte bli värre (typ) - vilket ju också kan vara en bidragande orsak till min deppighet. Suck.

För övrigt är det väldigt varmt just nu tycker jag. Kanske bör jag ta med badkläder...

1 kommentar:

  1. Åhhh en tur till Panduro, det vore nått det, nu börjar min pysseltarm göra sig påmind å jag har samlat kottar med barnen inför kommande advents och julpyssel.... KRAMAR!

    SvaraRadera