torsdag 28 november 2013

Julgranar

Igår insåg jag att vi slängde vår julgran när vi flyttade i somras. (Vi talar plastgran alltså). Nu är då frågan om hur det nya inköpet ska se ut. Efter att ha kollat runt lite på nätet inser jag ju att om man vill ha en snygg gran i plast får man vara beredd att punga ut med 1000 kronor och uppåt. Vill man då göra en sådan investering? Well, vi kan väl kortfattat säga det såhär: nej, det vill man inte. Åtminstone inte i år (vi ska ju till New York för bövelen, vi har inte råd att lägga så mycket på en gran då). Så, vad återstår att göra?

1. Inte ha någon julgran alls (moahahahahaaaaa, as IF!). 
2. Köpa en julgran på mellandagsrean i New York därmed lägga en del av reskassan på att frakta hem den (not so much, det finns roligare saker att köpa där. Dessutom kvarstår då fortfarande problemet med att vi inte har någon julgran hemma i alla fall).

Och slutligen:

3. Köpa en billigare julgran, gärna under 600 kronor. Det innebär ju då att granen kan se rätt, tja, billig ut. Det säger sig kanske själv. Och då blir frågan: ska vi ta en i en annan färg?! Jag tänker att eftersom granen ändå ser billig och o-granig ut, är det då inte lika bra att liksom gå all in på en gång? En vit gran? Svart? 

Om jag tillverkar fler såna här garnkulor kanske det blir en riktigt festlig variant?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar