fredag 20 december 2013

Fredag

Om en vecka är vi där! Tänk er det om ni kan!?! Jag kan det knappast..

Idag står det räkningar, löpning och julbord på schemat - samt 'På spåret' såklart. Mer än två timmar käkar ju inte jag julbord i alla fall och eftersom vi bor granne med stället så känns det som att vi kommer klara det galant. I morgon väntar ett besök i Jönköping, eventuellt med två kompisar men det vet jag inte riktigt. Vi ska växla in våra pengar från sparburken - inte så illa resultat kan jag meddela, den vägde 2183 gram och dessa gram är värda ca. 650 dollar. Helt okej.

En annan sak är löst, jag hittade en klänning på Ellos tidigare den här månaden, beställde och fick hem den igår (läs: den kom förra veckan men jag orkade inte hämta den förrän igår) och idag provade jag den. Den är så himla fin! Söt och lite chic. Och jag tror inte jag är för gammal för att ha den :-P Det är en typisk Carrie Bradshaw-klänning, cerise med lite utställd kjol, knälång. Till detta kommer det bli ett par svarta pumps, svarta strumpbyxor och svart bolero (eller någonting i den stilen) och något svartaktigt i håret. Samt lockar. Jag hoppas det ska bli bra.

Förresten kom jag just nu på en sak som vi också ska göra idag och som är en sån där grej som verkligen bör beröras i ett blogginlägg. Vi ska klä julgranen!! Den hämtade jag också igår - den är vit och fin, står i vardagsrummet och vi ska veckla ut den klart när det blir dags.. Jag såg en bild på facebook där de klätt en vit gran som en snögubbe, inte helt fel tycker jag, det är ju en bra idé! Här får det dock bli en sådan nästa år för nu har vi inga sådana attiraljer att använda oss av. Jag ska såklart lägga ut en bild, ni ska få se, när det är klart.

Nu: Räkningarna! Wohoooooooo!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar