lördag 5 november 2011

Syfestivalsrapport

Fem timmar trampade vi omkring - en fika och en måltid inräknat. Som i alla sammanhang där man ska trängas var pensionärerna värst och ni kan ju tänka er själva hur många det var bland broderier, quiltning, ull och garn. Det är inte konstigt att de klagar på de yngre generationen eftersom de pressar sig fram så att man själv knölas ihop och behöver återfå balansen varpå man lätt kan komma åt en öm tå. Sluta knö är min uppmaning, allt går så mycket smidigare då och ingen behöver komma till skada!

Jag inhandlade garn till de julkulor jag ska sticka, tovad ull att nålfilta med och papper. Bland annat. Jag och Kia skrapade varsin trisslott igår kväll med förhoppningen att vinna hela budgeten men vi vann inte ens 25 spänn.. Turligt nog hade vi tidigare besökt Hemköp och där hade de *fanfar* Reese's så det är ju en tröst i alla fall.

Nu är jag dock helt slut, så himla trött, när det blivit svärmorsmat så blir det nog jag som är först i säng det kan jag säga. Surt att må så dåligt efteråt men garn- och pysselhimmel med fina vänner är ju värt det!

1 kommentar:

  1. Hmmm...Vad är reeses?

    Hade superkul och var så roligt att hänga med dig idag Åsa!

    Nu dröjer det innan jag vågar kolla kontoutdraget. Kolla min blogg för lite småbilder. Ge mig din mailadress så kan jag maila dem i större format om du vill.
    Massor av kramar till dig!

    SvaraRadera