onsdag 15 december 2010

En award har jag fått!

Den kommer ifrån min kusin som är så snäll! Tack så mycket!


Regler:
1. Tacka den du har mottagit priset ifrån
2. Kopiera awarden till din blogg.
3. Berätta vilka 3 författare du räknar bland dina favoriter
och nämn en favoritbok per författare.
4. Skicka awarden vidare till 5 mottagare som du tycker förtjänar den.

3 författare alltså: 
Märta Tikkanen - jag har bara läst en bok av henne hittills, hon skriver ju både poesi och skönlitterärt så jag vet ju inte hur de andra är, men i vilket fall så var just den boken väldigt bra: Emma och Uno. Visst var det kärlek. 

(Shit, det här var verkligen jättesvårt, man borde läsa mindre :-P)

Jag måste, likt min kusin, också säga Astrid Lindgren. Att välja en av hennes böcker är ju omöjligt men några favoriter är Madicken och Junibackens pims, Bröderna Lejonhjärta, Sunnanäng och Emil. 

J.K Rowling - Harry Potter böckerna. Jag behöver kanske inte säga mer? 

(Om jag nu måste välja, så blir det de här, men jag kan räkna upp många fler: Henning Mankell, Marian Keyes, Johan Theorin, Gustaf Fröding Peter Robinson, Sophie Kinsella, Mons Kallentoft, Arnaldur Indridasson, Arne Dahl, Merri Vik, Mil Millington, Curtis Sittenfeld, Stieg Larsson osv. osv. osv.)

4. Fem nya mottagare:
Veronica

Egentligen vill jag att alla som känner för det ska ta sig an utmaningen för då får jag ju ännu fler tips på bra böcker och författare!!

1 kommentar:

  1. Tack för awarden, har även fått den av Tekla å Tess så jag håller på att klura för fullt... Kommer ett inlägg så småningom på temat böcker å författare :-D KRAM

    SvaraRadera