torsdag 1 december 2011

December alltså

Idag är en sån där dag då jag placerat mig själv i sängen. Jag har förstås varit uppe när BST kom och vi var ute på en liten sväng till folkhögskolan där jag lämnade lite av det jag gjort på skapandet som de ska ställa ut. Då fick jag också lite beställningar på virkade bakelser så det ska jag göra när jag har lust och orkar, det är såklart roligt att man får lite uppskattning.

I övrigt är det fortfarande ganska pissigt allting. Jag försöker hitta små positiva saker men det är så fruktansvärt svårt, man ser liksom bara alla misslyckanden. Jag fattar ju - rent intellektuellt - att det jag faktiskt gör är bra, men det är en helt annan sak att faktiskt tycka att det är bra. Julen känns fortfarande som ett nödvändigt ont, jag orkar inte bry mig. I helgen ska jag ju dock iväg till Stockholm, så då kanske jag får lite jul när jag kollar på NK-granen. Oavsett vilket så får jag i alla fall umgås med två fantastiska vänner och det kan vara nog så bra.

1 kommentar:

  1. Låter mysigt att omge sig med bra vänner, å NK granen är väl aldrig fel! Tack för tipset, ska nog köpa en eller två renar till, om nått år har jag till en liten bordsgran iaf ;-D KRAM

    SvaraRadera