onsdag 18 juli 2012

Operationens dag

Idag har jag blivit lite snabb-opererad. Jag har haft en knöl på mitt knä (säkert har jag skrivit om det) och idag var dagen för läkarmötet och det blev också dagen då knölen försvann (vilket var rätt väntat, men ändå). Med lite lokalbedövning skar läkaren snabbt och snitsigt ut det hela - han sa "aha" och mumlade lite om att det nog var en talgkörtel eller någonting ditåt, mummel är dåligt på det viset, man hör inte riktigt. Hursomhelst så ska det hela vidare för att bli provat, så att det inte är en hudtumör, men han trodde inte att det var det, men det är ändå bra att testa, jag har trots allt ganska ljus hy. Stygnen ska tas bort när jag är hemma från Prag - även det mumlade han om ett tag. Han gillade Prag så han trodde det skulle bli roligt för mig också. Skönt. Nackdelen med operationen är dock att jag nu inte får spela rugby eller annan kontaktsport, lite synd är det, jag brukar ju ofta göra det annars. Bedövningen verkar inte har släppt än, jag antar att jag borde känna av det åtminstone lite.

En roligare sak som har hänt idag är att jag fick ett paket på posten innehållande nagelvårdsprylar. Jag odlar ju lite tomater och har gett några plantor till en kompis kompis som i sin tur fått riktigt bra med tomater. Kompisens kompis har en nagelsalong och därav denna present. Jag blev jätteglad - speciellt som jag just idag pratat om att jag skulle måla om mina naglar - jag hoppas att resultatet blir bra, men med de här resurserna jag har nu så borde det ju i alla fall bli ett helt okej resultat..

(Ja, vi köpte ju bilen också. Roligt!)

1 kommentar:

  1. Tjaa, varför inte! Kan ju använda hästarnas mössor som mall... Frågan är bara hur man går till väga när man väl har designat den?

    SvaraRadera