söndag 2 september 2012

De ä bar å åk

..det måste ju vara en av de bästa sport-låtar som gjorts?! Eller så är det jag som är en råtönt. Det känns så himla nostalgiskt, liksom mer, jag vet inte - personligt. Det är liksom ingen galen artist (typ Markoolio eller E-type) utan de rejäla grabbarna (och tjejerna) som inte nödvändigtvis kan ta en ton men de gör det ändå, för det är så det är. Ska vara. Typ.

Det jag egentligen skulle skriva var dock att jag gjorde bullar igår. Till slut. Riktigt goda bullar, jag skulle lätt kunna äta upp allihop om jag fick. Rent krasst så är det klart att jag kan göra det, jag är ju vuxen och som vuxen får man göra som man vill - men ändå, äta 40 bullar i ett svep känns väl, sådär. Ont i magen kan man få. Och några behöver jag senare i veckan om mina flickor kommer hem och ska sticka hos mig. Man får prioritera, även det en del av vuxenheten, inte lika rolig dock.

För att fortsätta på det mer husliga temat så städade jag (och Peter) idag. Jag tog hand om tvätten och rensade samtidigt ur min garderob. Tre mastiga högar blev det - utöver det som fick komma tillbaka in i garderoben. Det är galet vad kläder man har, som bara blir liggande liksom, kläder som man inte använder, kläder som en gång var vita men nu är mer solkigt grå/bruna eller med stora fläckar. Samt alla kläder man sparat "för att". Varje gång vi flyttat har jag tänkt att jag ska vara duktigare på det där men, såklart, det händer inte. En hög gick alltså i soporna, en ska jag lämna till second hand och en ska jag försöka kränga på "Tranås vilda loppis" på fejjan (jorå, modern är jag). Går inte det så hamnar det också i second hand-högen. Vore schysst att casha in lite riktiga pengar som jag kan ha när jag åker till Adelövs marknad på torsdag, då behöver jag inte ta ut pengar för att köpa mina kokosbollar och mitt tunnbröd. (Adelövs marknad är för övrigt årets happening här. Förra veckan på skapandet var det liksom 'the conversation' so to speak. Förr om åren fick man tydligen t.o.m ledigt från skolan för att bevista detta event. Alla är egentligen bara ute efter en sak - kokosbollarna nämligen. Det är inte några speciella kokosbollar, det är sådana som väl säljs på de flesta marknader, tre lådor för 100-120 pix typ, men det är det man ska dit och köpa om man är Tranåsbo - och eftersom jag nu är en sådan så är det vad jag ska göra på torsdag, oavsett om jag får hämta pengarna själv eller kan använda de som jag eventuellt kan få in på att sälja kläderna).

1 kommentar:

  1. Vart säljer du kläderna... Kan vara intresserad!

    SvaraRadera