lördag 1 september 2012

Bullbak

Jag drömde inatt om att jag bakade bullar - sen vaknade jag och tänkte "nu jädrar ska jag baka bullar" och drömde mig bort till eftermiddagens varma, nybakade bullar med mjölk. Krasch sa det sen. Vi hade ingen jäst!! Snacka om antiklimax.. Istället gick jag ut i trädgården och rensade lite, tillsammans med maken, det var mysigt - solen sken och det var varmt. Fint blev det också, helt plötsligt fanns det jord under växtligheten. Det finns massor av tomater, tyvärr gröna sådana - det behövs lite mer sol för att de ska ta sig lite bättre, bättre bränna liksom (och en del behöver få lite mer kött på benen). Jag är glad över att jag äntligen har lyckats med mina plantor, det är ju lite synd bara att det inte varit en bra sommar. Förra sommaren hade jag ju en del plantor men sen skulle min pappa ansvara för att de skulle må bra medan vi var i New York i tre veckor (plus lite extra tid i Etuna, så en månad ungefär) vilket varv en ren förlustaffär i tomater räknat. Jag är ytterst glad och tacksam över att min nyfunna vän Heléne flyttar in till stan idag, på lagom avstånd också, så att hon kan ta hand om dem när vi åker långväga nästa gång (eller egentligen behöver det väl inte bli så långt, en vecka räcker ju för att de ska bli törstiga om det bara är sol) - jag litar på att hon klarar biffen.

Ikväll är det Winnerbäck i Linköping. Det är den absolut bästa platsen att gå på hans konserter, fantastisk stämning! Så därför har jag struntat i att köpa biljetter/inte ens tänkt på att jag kunde göra det. Antagligen beror det på hjärnsläpp.. Som tur är har jag ju åtminstone spotify. Bättre än inget.

...och kanske kan jag få en hög med bullar också...

1 kommentar:

  1. Klart jag vattnar om ni ska bort. Det ska jag väl klara av=)Skönt att komma in till stan, men tyvärr mycket kvar att göra på gamla stället=(

    SvaraRadera