tisdag 1 maj 2012

Två år

Sug på det här mina vänner: vi ska inte bege oss västerut förrän om två år! Plus en månad sådär. 25 månader, knappt ingenting, en fis i rymden. Anledningen? Min älskade make firar en jämn födelsedag och sådant bör naturligtvis firas ordentligt, så det är vad vi ska göra! (Om ni undrar över exakt ålder så kan jag väl säga att jag själv fyller 35 om två år och Peter är fem år äldre, you do the math).

Som alla förstår innebär ju detta att vi kommer att skramla ihop aningen mer pengar än under ett år - inte särskilt negativt, ingenting är ju gratis. Alltså bestämmer vi oss för att komplettera New York med San Francisco, serien Alcatraz på TV kan vara en bidragande orsak.. Man inser ju dock att det blir väldans knapert att få ihop till en sådan resa på ett år och det var ytterligare en bidragande orsak till beslutet. Såklart ska vi leva knapert ändå, vi behöver ju spara dubbelt så mycket, så ni kommer nog få följa tankegångarna kring det. För att dra till med ytterligare plus - Ettannatnewyork har en systersida om San Francisco så vi lär inte bli fattiga på tips med tanke på hur bra deras NY-tips är.

I övrigt är allt som det varit de senaste dagarna - veckorna - feber, hosta och såklart, världens bästa väder ute (trist när man har feber och inte ska sätta sig i solen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar