lördag 3 september 2011

Ålrajt

Jag svek lite idag, jag orkade inte riktigt ta mig iväg kan man säga. Hela veckan har ju varit intensiv, ett tempo som jag inte är van vid alls. Och det är såklart lite tråkigt, jag tycker det är lite dåligt av mig, men, det är ändå bra att jag faktiskt lyssnar lite på mig själv. Hade jag till exempel åkt ändå, hade jag med största sannolikhet legat däckad hela morgondagen och sedan haft ångest över att jag inte vilat ordentligt innan den nya veckan började. Det är lite så jag fungerar. (Eller, lite, det är ganska mycket så jag fungerar).

Något som jag dock faktiskt ÄR idag, är pysselsugen! Jag har suttit och kollat igenom och dragit ur sidor ur förra årets jul-tidningar, alla är genomkollade och högen är klar, så nu känner jag att jag skulle kunna tänka mig att fixa lite julkort, eller något annat kort, eller ja, någonting. Jag inser dock att steg ett måste vara att plocka i ordning lite härinne. Det tråkigaste av allt. Å andra sidan blir det ju lite bättre och lättare att organisera arbetet med det jag nu tänker mig göra. Typ. Men det vore ju ändå roligare om det var färdigt redan. Det är nu man önskar att Hogwarts verkligen finns och att man var elev där, så att man lätt kunde lösa problemet snabbt och enkelt...

Mitt nya hem?
(bilden hittade jag här)

2 kommentarer:

  1. Låter bra att ha pysseldag. Skapa julkort, kanske låter konstigt i en dels öron. Men inte i mina! Här gäller det att bunkra upp =) (Då kan jag sälja dem sen så du kan tjäna en shysst hacka på ditt magnifika skapande)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Även här har pyssellusten vaknat efter att jag bläddrat i gamla julmagasin.... men tiden finns inte :-/ Nått litet höstprojekt hoppas jag dock hinna med. KRAM!

    SvaraRadera