torsdag 1 september 2011

whoopetiwhoop

Jag kan inte svara på varför jag väljer en så töntig rubrik - det är banne mig svårt att komma på käcka inläggsrubriker hele ti'n!

Idag ska jag dundra iväg mot barndomens stad (alltså by/samhälle): Mullsjö. Jag ska få Dödboken. Ska bli roligt, jag kanske kommer vidare lite längre i min forskning på det sättet. Dock. Efter gårdagens skapande vet jag var släktforskarföreningens lokaler finns så det är bara att jag dundrar dit. Tyvärr har de bara öppet en dag i veckan, men å andra sidan finns ju alltid biblioteket.

Jag håller ju på med några projekt i pysselverkstaden, bland annat en barnbok - i stil med "Mitt första år" - till min kusin. Jag lyckades ju få till bakgrunden på framsidan och sen skulle jag göra "framgrunden" och då fick jag totalt bryt, vilket jag säkert berättat. Så igår, inspirerad av skapandet fick jag lite ny energi och jag kom sådär halvvägs, för, gissa vad?


...nu är själva boken borta. Inlagd på det berömda smarta stället. Say no more. Så, Erika, jag förstår om du börjar ge upp, det gör jag nästan själv, men nu är i alla fall de flesta delar klara, det är i stort sett bara monteringen kvar och hittar jag bara allt som ska monteras, så är den klar snart. Hoppas jag.

1 kommentar:

  1. Den är finurlig den där boken som gömmer sig hela tiden =)

    På tal om släktforskning så tycker jag att du och Peter kan ta en tur hit uppåt landet så kan du själv gå igenom pappas material ;)
    Och så får du ju återse metropolen Hemling, hehe!

    SvaraRadera