söndag 18 september 2011

Minsann, minsann, minsann

Herr och fru Nyberg har kommit överens. (Inte för att vi brukar vara särskilt oöverens). Det här är vad vi siktar på:

New York 2012 - under jul och nyår! Typ. Beroende på vad kassan räcker till, jag gissar dock att just vad gäller nyår så bör man vara ute i god tid när det handlar om boende. Gissar alltså.

Kalifornien 2014 - på sommaren (eller kanske även här under julen, beroende på ekonomin). Då ska vi försöka besöka släktingarna i San Diego. Bland annat. Förhoppningsvis kan vi kanske hyra en bil och köra längs kusten till San Francisco och se allt däremellan.

Nota bene: OM saker förändras, i första hand för mig, så är det klart att vi anpassar oss till det, det säger ju sig själv, det är rätt mycket högre prio än en resa. Ändras planerna så är det förhoppningsvis på grund av det, jag missar gärna en resa om det betyder att livet blir bättre i övrigt. Peter har också tänkt att han ska vinna ett par skrivtävlingar under nästa år och då lär det ju ramla in pengar ifrån det, närmare 100.000. Då är det ju fullt möjligt att ta en liten tripp tidigare, om förutsättningarna i övrigt, återigen, är sådana.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och åtminstone stämpla upp lite motiv så att jag kan producera lite julkort (och försöka hitta ett stickningsmönster till en tröja som har en hög garn väntande i garderoben).

1 kommentar:

  1. Så härligt! Här funderar vi (jag) lite löst på om vi inte ska ta oss en Kalifornien-tripp sommaren 2013.

    SvaraRadera