lördag 28 januari 2012

Lite extra krydda.

Nu har jag fått beslut om att det blir ect, med början nästa vecka (troligtvis). Det är skönt att veta, man slappnar av lite mer. Man mår inte bättre, snarare tvärtom, men man orkar liksom hålla modet uppe, det kommer som något ljus i tunneln.. Vi får ju verkligen hoppas att det fungerar också, det är ju den viktigaste biten med behandlingen.

Som extra krydda i livet har jag därför börjat känna mig på gränsen till förkyld/influensa (kanske? det är väl inte helt omöjligt i dessa tider? jag brukar aldrig få det så det kanske är just därför det är det som är på gång...). Det skaver lite i halsen och, vilket kanske är det stora tecknet, mitt blodsocker når nya nivåer. Eller. Nya och nya, men det är väldigt högt och det brukar vara så när man har en infektion i kroppen. Således är det kanske läge att tillbringa söndagen under täcket i sängen och läsa böcker. Hoppas det hjälper.

Idag fick jag en överraskning från min man, väldigt trevligt. Det var ett biobesök i Jönköping som stod på programmet. Eftersom jag är ett stort Stig-Helmer-fan så blev det ju självklart dennes livshistoria. Jag tycker att det var en fin film, mysig, smårolig. Hade man förväntat sig en ny "sällskapsresa" så kan jag förstå att man blir besviken för det är ju inte den typen av film. Det är, precis som Lasse Åberg sagt, en film om hur och varför Stig-Helmer blev som han blev. Bra avrundning.

Efteråt inhandlade jag en mini dosett. På temat pensionär så kan man väl säga att det inte var helt oväntat. Jag har ju delat upp en medicin på som tidigare bara var på kvällen och nu har jag jättesvårt att komma ihåg att ta den för att sedan inte veta, på kvällen, om jag tog den eller om jag glömde och så blir det ganska ojämnt. Rätt praktiskt ändå, då behöver man ju inte ta med sig så himla mycket medicinkartor när man ska bort.

Så nu, god natt mina vänner, god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar