onsdag 25 januari 2012

BarbaStark


Kass bild och det syns inte hur stor han är, men, det som syns är de små riskornen som ska fungera som tyngd i botten. Jag inser att jag ska lägga riset i en påse i nästa barb i syskonskaran. Nu har jag skakat lite på den och nu syns det inte lika mycket (och det ramlar inte ur lika mycket heller). 

Idag har jag hittat en jättefin klänning - av en ren slump - som jag ska ha på min svärfars själva 70-års dag, den som vi ska fira när vi åker på charter i april. Den kräver dock att jag har fått lite bränna på benen så det är tur att vi är där några dagar innan det smäller. Perfekt bolero till också, allt för 225 ynka spänn. Man ska alltid fynda ungefär en månad efter att mellandagsrean börjat, det är ju då man gör de riktiga fynden! Sen har jag fixat en överraskning till min man OCH betalat ett nytt abonnemang för min släktforskning så att jag kan få fram lite mer information och hoppas att jag hittar på lite som jag kan kolla in när vi ska åka till de norrländska delarna av min person. Hemling is the city, till hälften befolkad av släktingar (jag gissar bara här, det kan ju vara fler som jag inte vet om, sysslingar och bryllingar och så vidare). Det ska också finnas en del fornlämningar där och det ska jag också undersöka lite närmare innan vi åker, det är spännande. Gröna kartan kommer att bli min vän på flera sätt i dessa två närbesläktade forskningsområden. Min akademiska sida får lite näring utan tvång och det är ju fantastiskt när sådant händer. 

2 kommentarer:

 1. Ohhh nu väckte du mitt dåliga samvete kan jag lova.... jag påbörjade ju familjen barbapapa för några år sedan å har ännu inte färdigställt dem... måste nog rota i garderoben efter virknål och garn! KRAMAR <3

  SvaraRadera
 2. Bild på klänningen önskas! =)
  Jättefina barbapappa - stomme.... eh eller va man kallar de.
  Förresten fattar jag inte riktigt det där med tävlingen, men jag vill va med iallafall. Vet inte vad man kan vinna, eller om jag ska göra nått mer???
  Kramar Vero

  SvaraRadera