lördag 17 november 2012

Gör inte!

Jag prenumererar på en tidning som heter Stickmagasinet. Ganska schysst julnummer hade det, men i övrigt är det liksom en sån där tidning som man gillar för att de har så många fina mönster men man kan ju liksom inte göra allt ändå så efter ett halvårs prenumererande tycker jag att det räcker för ungefär all framtid. Nuförtiden är det ju rätt lätt att avsluta prenumerationer - även om de sedan ringer till förbannelse - genom att göra det via nätet, så icke här. Såklart. Nej, man måste antingen ringa till deras kundservice som är öppen fyra timmar/dag eller s k r i v a  e t t  b r e v!! Nu tycker jag för all del att det är mysigt att få handskrivna brev, ja, jag tycker man borde skriva fler brev och kort faktiskt, men i det här fallet, alltså... Jag fattar ju att de vill tjäna pengar på att folk inte orkar säga upp sin prenumeration men ändå, man kan göra alla andra ärenden via deras "prenumerationsservice" - adressändring, ändra perioder och tid och sånt, uppsägning går dock inte att göra. Alltså, rätta mig om jag har fel, det kan ju inte vara dyrt att trycka in en sådan funktion på hemsidan, för en programmerare  kan det inte ta mer än fem minuter. Det är 2012 liksom..

Slutsats: Prenumerera inte på Stickmagasinet!!!

****EDIT****

Nu har jag försökt att hitta mail-adresser men det har de inte heller. Såklart. Okej, stickning är en gammal konst men alltså, de måste ju skämta, det är ju löjligt. Jag ska skriva ett brev, det ska jag göra, och jag ska skriva precis vad jag tycker.
/arga tanten.

2 kommentarer:

  1. vad glad jag blir att du kikar in hos mig.
    alltid kul med lite nya "bloggvänner". Tänk vad dom betytt för mig de senaste åren.

    Hoppas du haft en fin söndag

    SvaraRadera
  2. Gahhh hur stenålders verkar inte den tidningen vara?!!? Förstår att du blev irriterad å arg, vem skulle inte?! Hoppas du haft en bra helg, här sover barnen redan å jag ska smutta lite glögg å invänta solsidan... KRAM <3

    SvaraRadera