tisdag 13 november 2012

Utmaningar

Jaha. Mitt sinne har nu gått vidare till ....... nyårsfirande! Jojo, det hinner inte ens bli jul så är det dags för vidare planering. Jag hade ju tidigare en tanke om att jag skulle slå till på en liten trivsam fest här hemma, liksom istället för vår 5-års-bröllopsdagsfestlighet som inte blev. Nu har ju inte intresset för detta varit så himla stort vad det verkar, utan det verkar som om "det gamla vanliga" föredras. Det är såklart inte alls något fel på det firandet heller, herregud, det hade ju sett ungefär likadant ut här med den skillnaden att jag hade fått domdera helt fritt och kunnat färgmatcha alltihop, även om det rivs sönder och kraschar efterhand så är det ju roligt att ha det lite snitsigt när festligheten börjar (det är inte ett problem på det vanliga heller, det är ju bara jag som tycker det är extra roligt med sådant). Jag får väl sondera terrängen bättre när vi ses nästa helg, men jag gissar att jag ligger i underläge. Under tiden ska jag surfa lite på ballongsajter, kolla vad som finns och åtminstone lägga pyntet som mitt ansvar.

Ni som läser det här och som tillhör den här gruppen som firar ihop, ni ska absolut inte känna att det är något fel på "det gamla vanliga", det viktiga är ju umgänget trots allt, men man kan ju få drömma lite :-)

***********

EDIT: Vore det inte fräckt med en pinata?!? (hur får man till den där lilla krumeluren ovanför n:et?)

1 kommentar:

  1. Även här finns tankar på nyår, vi var bjudna på bröllop, skoj. Tills jag kom på att vi då är med valp, den kan man INTE lämna hemmma, således får jag å barnen allt vara hemma å fira nyår själva, maken får gå på bröllopsfesten, men har lovat att knata hem å fira in nya året med oss... Är hans kompis som gifter sig så det känns so mdet blir en bra lösnign på det hela...

    Å avis är jag på dig som varit i Ellen Keys hus, verkar vara så mysigt där!!!

    SvaraRadera