tisdag 6 november 2012

Jul och blandband

Jag har idag fixat ett snyggt kakfat för 31 kronor - in alles (jag kanske inte använder det helt rätt, men jag tycker att det borde vara det). Jag är nöjd! Det råkade bli lite högt, men, jag kan ju baka fler muffinsar och kakor (virkade alltså) att lägga på - allt för att kaksuget ska dras ner liksom (eller hur?!?!). Bildbevis kommer så småningom. Överlag har jag faktiskt pysslat lite mer det senaste tycker jag, det var lite inspirerande med vår pysseldag så det kanske satte igång lite pysseltrådar i hjärnan. Däremot har jag lite grann kommit in i samma hopplöshetskänsla när det gäller julen som jag kände förra året. En bra skillnad är dock att jag åtminstone tycker att det är roligt och känner lite förväntan över att få upp ljusstakar och pynta lite, det är bra, i övrigt däremot känns det bara jobbigt. Kanske ska jag göra allvar av idén att bara fira jul med Peter, bara vi. Och lite knäck, julmust och nougat- och marsipangodiset. (Julmaten också såklart, men godiset är ju det viktigaste, knäck är mitt liv under julen). Vi får väl se hur det går, antagligen kommer vi göra som vanligt.

Jag lyssnar just nu på Bo Kaspers nya album "Du borde tycka om mig", riktigt bra ska jag säga - lyssna på den! Deras förra (tror jag) "New Orleans" gillar jag också väldigt mycket. Jag gillar väl egentligen det mesta av dem, lyssnade mycket i min ungdom (på band - jag spelade av, ni vet ju hur det var) och nu har de fått en liten uppswing i mitt huvud. Ganska bra - kanske ska jag försöka komma på vad jag mer spelat in på mina "blandband" och se om jag tycker det är bra nu också? Synd att jag inte har kvar dem.. Vad hade ni på era blandband?

1 kommentar:

  1. jag har också lekt med tanken att bara fira vi i familjen, lungt och stilla, men blir nog hela familjen,släkt osv som vanligt. Men någon gång ska jagta med barnen och amken till sommrastugan i skogen å fira där, det vore mysigt! KRAM

    SvaraRadera