fredag 26 november 2010

Fredagen före första advent!

Idag ska själva städ-och-adventspyntandet påbörjas. Klart blir det väl (förhoppningsvis) på söndag. Så jag har börjat med att slå mig lös på snön ute och nu sitter jag här och ska ta tag i lackandet av vår kökssoffa (den har blivit så snygg - ni ska få se före och efterbilder snart)! Den stora förändringen för själva städet kommer att vara att vi ska möblera om - sovrummet ska bli pysselrum och pysselrummet ska bli sovrum. Anledningen är ganska enkel: det är svalare i pysselrummet och det går att stänga dörren där, detta är bra för att då kan vi höja värmen i resten av huset utan att man (läs:jag) dör av värmeslag. Det är också bra eftersom man kan stänga in sig om man inte vill höra musiken som den andre invånaren spelar, eller om man helt enkelt bara vill vara i fred. Ytterligare en fördel är att vi nu kan flytta upp datorerna och ändå ha tillgång till internet i dom (detta är icke möjligt nu för att de, antagligen, står för långt bort i det blivande sovrummet).

Redogörelsen ovan kan kanske tyckas vara aningen rörig, men, det är ju definitivt inte så rörigt som det kommer att bli.. Say no more. Eventuellt kan det komma bildbevis, men jag vill inte säga för mycket.

Ytterligare ett irritationsmoment förutom tanden (men jag har i alla fall bokat tid hos tandläkaren) är att jag fått en påminnelsefaktura på en räkning jag betalt för en vecka sen. Roligt. När jag skulle bege mig till Syfestivalen och Stockholm så strulade det med banken och nu, nu strular det med räkningar. HÄRLIGT. Man blir glad att det finns internetbanker nuförtiden, det är lätt att kontrollera vad man har betalat och inte i alla fall.. Tyvärr "är det många som ringer - var god försök senare"-status när man ringer företagets telefon. TOPPEN.

Nej. Nu drar jag fram lacken.

1 kommentar:

  1. Hoppas du visar de där bilderna för jag blir sååå nyfiken, dessutom så är jag övertygad om att du kommer i spurten ang adventsstakarna ;-) KRAAAAM <3

    SvaraRadera