torsdag 10 juni 2010

Första inlägget

Det är här det händer

Det är det här som är min nya blogg. Jag hoppas det är en bättre plats. Det är åtminstone lite lättare att fixa och dona själv tycker jag (naturligtvis tycker jag fortfarande att den layouten som min kusin fixat är fullkomligt fenomenal, men just nu får det här duga - antagligen kommer det ändras lite nu och då och hela tiden).

För att fira denna nya blogg har jag nu bestämt mig för att själv ha en tävling!! Jo. Det är sanning.

(bilden är lånad här)

Tävlingen "Välkommen till min nya blogg" går till som följer:

Du kommenterar det här inlägget och länkar då till din egen blogg så att jag vet vem du är. Länkar du dessutom vidare i din egen blogg så att andra kan titta in och tävla får du två "lotter" i dragningen som kommer att ske på min födelsedag den 21 juni 2010. Det innebär att sista tillfället att lämna ett avtryck bland kommentarerna är den 20:e juni klockan 23:59.

Vinsten?

Ett hemligt paket innehållande diverse skaparsaker (det skulle t.ex. kunna vara garn, papper, pärlor, färg, utsmyckningsgrejer eller någonting annat i den stilen).

*****


4 kommentarer:

 1. Hahaha, jag glömde att kommentera och skriva att jag självklart är med i tävlingen. ;oP

  Länk: http://catipat.blogspot.com/2010/06/bloggtavling-hos-asa.html

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med, hemligheter är alltid lockande ;-) *fniss*

  SvaraRadera
 3. Tävling..hmm. Jag vill vara med. Jag tycker att layouten är lite väl tråkig om jag får säga mitt. Du är ju faktiskt en glad tjej (fast du tycker nog inte det själv men när jag träffar dig så är du oftast glad). Jag vill ha fäääääärg i layouten! Ylva från Falbygden

  SvaraRadera
 4. Oh, jag ar peters gamla elev, och tankte jag gillar ju pyssel massa, ungefar det jag gor nu nar jag ar arbetslos i Frankrike. Sa jag vill ocksa vara med!

  Hade fint! :)

  SvaraRadera