lördag 19 juni 2010

Till Ylvan!

Kolla in brullan - visst blev det snyggt?!?! (internt)

Till alla andra:

De senaste dagarna har spenderats i goda vänners lag. Först besök av världens bästa Kia. Det blev en lång tur i Tranås med räksmörgås och shopping (jag försökte få Kia att tänka "outside the box" när det gäller kläder - hon har en ganska smal palett tycker jag - och det blev i alla fall en liten pimpning). På kvällen drack vi vin, käkade god mat och kollade på SATC - virkningen blev åsidosatt eftersom vi inte orkade engagera oss i det också. På fredagen (dvs. igår) bar det av till Jönköping. Vi hade sovit ganska länge eftersom den tredje vännen Tanja skulle på möte och vi tänkte att det skulle dröja. Det gjorde det dock inte, så hux flux var vi tvungna att dra på en extra växel för att bli klara. Tyvärr hamnade vi i en härlig bilkö när vi nästan var på väg av E4an och in i staden, så där blev tiden (än mer) utdrygad. När vi till slut var framme drog vi iväg ut på shoppingstråket och ja, vi shoppade lite. Visserligen är det köpstopp för min del - men midsommaren kräver ju åtminstone några attiraljer som man inte har hemma till vardags... (det har dessutom kommit ett visst tillskott i kassan så det var inte helt katastrofalt, men jag ska bättra mig, jag lovar!). Det var en underbart trevlig dag i goda flickors lag (det dök förvisso upp en sambo och en kompis av manligt kön efterhand, men de var ju inte jätteintresserade av våra turer i alla affärer) och vi drog ut på det extra länge genom att dra till A6 (shoppingcenter för de som inte är så insatta i Jönköpings shoppingmöjligheter) och köra vidare. Till slut var vi dock som ett gäng döda sillar och åkte till Max för en sista måltid innan hemfärden var ett faktum.. Det är verkligen härligt när man har sådana här dagar när allting känns härligt och roligt, det är styrka för alla dagar när det inte känns roligt alls.

Väl hemma satte jag mig framför tv:n och väntade in min make som varit i Finland för att hämta ut sitt tredje pris i en essä-tävling som han vunnit (2000 euro). Det är det som har varit hemligheten som inte gått att tala om tidigare eftersom det inte varit officiellt, men, det är det nu och det är jättejättejättejätteroligt!!
Nu ska jag bänka mig framför TVn och fixa midsommarskapelser och kolla på bröllopet (fatta vad nervösa de är just i detta nu) - även om jag inte är überintresserad av kungahuset i allmänhet så är det ändå en ganska stor händelse som man har möjlighet att uppleva - och jag vill verkligen, verkligen se hur klänningen ser ut....

1 kommentar:

  1. Hej!
    Klart godkänd layout! Härligt somrig:)
    Trevligt att ni hade det trevligt i min blivande hemstad. Vi sitter nu och kollar på bröllopet..jäklar vilken fin klänning, enkel och vacker...me like!
    Ylva

    SvaraRadera