onsdag 1 juni 2011

Fössta juni (är man från Jönköpingstrakten så är man)

Det är idag 20 dagar kvar tills jag når den aktningsvärda åldern 32 år. Helmärkligt. Jag känner mig verkligen inte så gammal (eller snarare: jag lever inte alls det liv som jag trodde att jag skulle göra när jag blev 32, jag trodde liksom att jag skulle vara, typ, vuxen och säker, ringa samtal lätt som en plätt, jobba, laga mat och vara noggrann. Icke sa nicke. Just nu håller jag t.ex. på att förbereda mig för det där samtalet till hotellet i Atlantic City som jag samlat mig för i en vecka snart).

I morgon är det dags för flyttlasset "El gigantico". Ska bli skönt. Igår tvättade jag fönster på utsidan och hälften på insidan. Det är ju verkligen bra att ta all städning så fort det finns möjlighet - ju snabbare går det sen när man har fått ur all skit. Så när jag skrivit det här inlägget kommer fortsättningen att bli av. Det är roligt att upptäcka hur skitiga fönster man hade - när man blickar ut och ser träden och blommorna klart och tydligt (lite som när jag fick mina glasögon). När jag avslutat det projektet så lär jag väl hitta fler, packa ner porslin exempelvis. Och dammsuga lite lätt. Och, tja, jag lär väl knappast bli sysslolös.

Tja.

Jag har väl egentligen inte så mycket mer att skriva.

Det är bara att dra fram papper och spray och tork.

Nu.

Eller kanske nu.

Okej.

NU!

3 kommentarer:

 1. Ja ibland blir man "den man tänkt " sej direkt, ibland tar det ibland & ibland blir man helt enkelt än bättre människa på ett annat sätt =)
  När du känner dej redo,så ringer du ,så enkelt är det =)

  Vi ska i natt sova våran första natt i "nya lyan" ,känns bra.
  Vi fick nya tapeter & nya golv ,känns grymt bra =)

  Ha en bra kväll...kram Carro

  SvaraRadera
 2. Usch det finns ju inget värre än att flyttastäda... Men ändå härligt att det gick så smidigt för er att flytta så..:-D
  Jo, ska försöka börja videoblogga igen.. Vad sägs om nästa vecka??

  SvaraRadera
 3. Ja, snart blir man 32 också. Som du skriver så känns det inte som om man är så gammal =)

  SvaraRadera