tisdag 19 juni 2012

Alkoholfri snaps mm.

Jag har inte hittat någon alkoholfri snaps men det verkar i alla fall inte vara bara jag som hört om det så vi får väl se.. (Fast den där oljiga smaken är ju heller inte så lockande tycker jag, om de nu fått med den så det är ingen förlust i så fall).

Vad gäller midsommarfirandet så har jag fått gå ner på sparlåga när det gäller det också, adjö midsommarkrans, det blir för mycket helt enkelt, inte roligt. Vi får se hur det verkar på fredag, men en liten visit ska vi väl lyckas få ihop hoppas jag, sen får vi se om vi åker hem på kvällen eller hur vi gör. Störigt är det ändå, det känns som om jag alltid bangar ur för att jag mår dåligt, man känner sig ju inte precis mindre värdelös av det, men som sagt, jag siktar på ett besök i alla fall, allt därutöver är en bonus! Små steg är ändå steg..

1 kommentar:

  1. Jag köpte alkoholfri snaps på ICA. Vi (två av mina söner och jag) testade en sort igår och vi fick världens skrattanfall. Visst kan man ha roligt utan sprit:-) Den vi drack - malört, bitter lemon - smakade konstigt vatten. Ett billigare och nyttigare alternativ är att pressa lite lime i vatten, kyla och dricka. Men vi har tre små flaskor, i andra smaker, kvar att avnjuta.
    Hoppas att du fick en trevlig midsommarafton och att resten av helgen blir bra.

    SvaraRadera