söndag 3 juni 2012

Min senaste hobby

Jag har köpt en telefon. En ny. En som inte lägger av när man pratar i den eller skippar att visa när någon har ringt. (Eller, ja, jag hoppas ju på det, än så länge har ingen ringt och jag har inte heller ringt någon eftersom jag tyvärr inte sparat ett enda nummer på simkortet vilket leder till nästa uppmaning, nämligen: SKRIV gärna ett sms till mig (jag har ju mitt nummer kvar) med ert namn och kanske en liten hälsning om ni tycker det är roligt så att jag kan spara ner er på det här simkortet i alla fall, hittills har min uppmaning om detta på fejsboken resulterat i ett nummer. Jag vet inte, det känns sådär, jag verkar inte vara så viktig att hålla kontakten med. Plus med det - jag vet vilka (vem) som är min vän på riktigt).

Hursomhelst. Jag har börjat med Instagram-appen. Jag hade den på den gamla telefonen men använde den aldrig (och, med handen på hjärtat, jag fattade inte funktionen) men nu gör jag det, det är ju jätteroligt!! Jag tar kort på allting - nästan - och hivar in, testar alla möjliga sätt att redigera bilderna, skoj som attan är det ju! Om ni vill kolla på mitt liv i bilder så kan ni kolla på mig, jag heter Ingenpingvindirekt. Jag antar att man själv måste ha tillgång till just Instagram för att se det, men jag har egentligen inte så mycket aning om det. Kul är det i alla fall.

Mina sväron har varit här i helgen, trevligt med lite besök, otrevligt för att jag inte får sova så länge som jag vill ;-) Det positiva överväger dock, jag kan ju ta mig en liten eftermiddagslur senare idag. Jag försöker nu få lite inspiration till mig själv, lite ork och glädje, det är t.ex. min födelsedag om 18 dagar men just nu känner jag mig mest slö. Så jag får väl ha en slösöndag och hoppas på att det blir bättre i morgon. Ny dag, nya möjligheter. Och så vidare.

2 kommentarer:

  1. Jag har försökt att lägga till dig på Instagrm men den kraschar hela tiden. Så lägg till mig erika_berglund. Då kan jag nog lägga till dig hoppas jag.

    SvaraRadera
  2. Just ja. För att få bilderna i bloggen så har jag skaffat instagrid.me
    De ska också lagras i telefonen så kan man föra över dem till datorn om man vill.
    Men instagrid är smidigt och då kan de som inte har smartphones kika på bilderna också.

    SvaraRadera