onsdag 2 februari 2011

Amigurumi

Jag tänkte att jag ville producera en amigurumi (jag har äntligen lärt mig stava till det), men jag vet inte riktigt vad. Än. Eller, man kan säga att jag vet mängder av olika saker som jag kan tänka mig, det finns ju som bekant ungefär en miljon ställen där man kan hitta beskrivningar i kvadrat och det har jag såklart gjort också, men sen är det det där med ordningen. Var är min lagoma amigurumigarns-virknål? Va? Någonstans i mitt huvud ringer en klocka som säger "du har lagt det på ett smart ställe ihop med alla andra amigurumivarelser du hittills gjort halvfärdiga". Bra så. Men var?

I efterdyningarna av vinsten igår så har jag idag tävlat om en lyxweekend för två personer (mig och en vän) i New York. Jag vill inte säga vem vännen är ifall han eller hon skulle dundra in här dock kan sägas att denne vän är väl värd en sådan lyxresa, det är helt klart, lugn och ro och lyx - välbehövligt tror jag. Jag tror inte att jag kommer ha en sådan tur (det har man ju sällan) men å andra sidan, tävlar man inte alls så är man ju helt säker på att man inte vinner.

Nu ska jag snart dundra ner och göra lite middag - jag ska ju iväg på Zumba idag och för en gångs skull tänkte jag att jag dels skulle vara ute i god tid och dels att jag skulle äta lite tidigare för att undvika att få håll i den vilda dansen. En gissning är att vi inte kommer att få upp bilen för backen idag och det är ytterligare en orsak till att man bör vara ute i god tid för att halka nerför backen - hur det blir när jag kommer hem vill jag inte ens tänka på, men jag har i alla fall pannlampan med mig, så mycket kan jag säga om den saken..

Ps. Jag har siktat mer gräs idag - det finns något under snön, det gör det, det gör det!!!

1 kommentar:

  1. Oh Zumba skulle jag vilja testa.. Sv. Ja verkligen

    SvaraRadera