måndag 19 juli 2010

Hhhhhhh (=lång suck)

Hos svärisarna nu. Det är skönt - man slipper oroa sig för matlagning osv. Dock - ingen hör ett ljud! All säger bara va? hela dagen lång ;-) På onsdag ska jag i alla fall ta tåget från staden till huvudstaden - min syster (borde) hör(a) vad jag säger den mesta tiden (känn ingen press...)

Två syskonbarn har varit här idag - de lite större. De fick sina födelsedagspresenter och det verkade som om de gillade dem! Det var roligt - det är alltid roligt när man lyckas köpa rätt presenter (vi hade ju förstås fått tips från deras pappa, men i alla fall). Syskonbarn nummer tre, den färskaste, var här igår och visade upp sig. Hon var liten, liten, en riktig minibebis. Hon hade inte riktigt gått upp i vikt som hon skulle, så jag antar att hon var ännu lite mindre än vad hon borde ha varit. Det verkade hursomhelst som om att filten inte var helt ovälkommen - den bör ju åtminstone vara bra när det är varmt tycker jag. Och. Eftersom hon är så liten så gör det inte så mycket att den inte blev så bred som jag hade trott.

I morgon skulle jag ha haft samtal med min prattant - det hade onekligen varit bra om jag haft det, känner jag, för det är ju ganska obra just nu. Men det borde ju inte vara några problem att få tag på henne per telefon på samma tid - om hon inte lyckas få in en patient där samma dag. Tyvärr vet jag inte riktigt vilken tid det var, så jag kanske får chansa hela dagen - eller i alla fall tills dess hon svarar. Ett annat problem är också att jag inte är hundra procent säker på att jag har rätt telefonnummer - jag har nämligen inte tagit med en lapp med det på, så det blir helt och fullt chansningarnas dag i morgon.

Nu är det snart dags för köttbullesmörgåskvällsmat och sen ska jag läsa vidare i Harry Potter (and the half blood prince).

1 kommentar:

  1. Åh, är du kvar i Sthlm på fredag? Tid för lunch då isf? Jag mellanlandar i Sthlm på min resa mot Jönköping. :oP

    SvaraRadera