fredag 16 juli 2010

Swap och gjort:

Jag deltog i min första swap nu i juli. Mycket spännande och ni ser här vad jag fick! Mycket bra saker - tuggummit var gott, kolorna också, boken har jag inte läst än men den verkar bra, solstiftet var jättebra eftersom det vi haft gått sönder och kortet - det var jättefint!!En annan ska som jag har arbetat med under våren och som jag bloggat om är ju bebisfilten till lilla Lea. Nu har jag äntligen blivit klar och nu, nu ska ni få se slutresultatet!


I vanlig ordning, när jag ska ge bort någonting så är jag övertygad om att de ska tycka det är skitfult och skratta åt det när jag försvinner. Peter säger att de inte kommer att göra det, men jag vet inte riktigt, jag är ju själv aldrig nöjd så varför skulle de inte se alla missar och allt som är fult? Men. Jag ska försöka andas genom näsan i alla fall - den är ju lite liten, så hon kan ändå inte ha den så länge.
(och, det skulle ju, rent hypotetiskt, vara så att de faktiskt tycker den är helt okej..)

6 kommentarer:

 1. SUPERFIN!! Underbar färger! :o)

  Var hos Karin igår och hon sa att hon aldrig kommer att glömma "den fantastiska adventskalendern" som vi gjorde tillsammans!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Filten ser jättefin ut! Får sätta igång att odla en liten unge bara så att du kan virka en åt mig med =)

  Sv. Ja, den busken luktar nästan som hubbabubba =)

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för de fina sakerna jag fick av dig i swappen! De kommer komma väl till användning kan jag lova!! Vilken fin filt du har gjort! Jag hade blivit jätteglad om mitt barn fick en sån. Hantverk är alltid roligt att få och det blir så mycket mer personligt. Ha en trevlig dag! Kram Mia

  SvaraRadera
 4. och: även om dom (mot all förmodan, för jag tycker den ser jättefin ut) faktiskt skulle tycka illa om den, så vore det kanske inte det värsta som kan hända i världen..?

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du tyckte om sakerna i swappen! Vilken tur jag hade som prickade in att ert solstift var trasigt! Tack för att du var med! Ha en fortsatt trevlig sommar.

  SvaraRadera
 6. Wow *busvisslar* du är ju jätte duktig, något dylikt kan man ju bara drömma om att få till...
  Så skoj att du kunde vara med på vigseln :-) Å så roligt att du har anknytning uppåt, Hemling är ju inte allt för långt härifrån :-) Massa, massa kramar <3

  SvaraRadera