måndag 5 juli 2010

Måndag

Jag är fortfarande så jädra förkyld! Alltså, jag blir verkligen aldrig - jag menar aldrig - sjuk, men när det är det varmaste vädret i den finaste sommaren DÅ, DÅ blir jag sjuk! Det, om någonting, är sjukt. (Ganska vitsigt eller hur?) Idag är det dock mycket bättre, så jag är glad för det (det är heller inte lika varmt ute som tidigare), igår höll jag på att hosta upp lungor och allt, så nu har jag fått hostmedicin och halstabletter och en glass. Det känns lite bättre men när jag pratar låter jag som ett grovt sandpapper.

Igår blev vi lite klokare på vår resa. Borta ska vi vara i cirkus tre veckor. Under den tiden ska vi hinna med New York (var det någon som trodde något annat - ärligt?), Washington, Philadelphia och Atlantic City (och eventuellt the HAMPTONS för lite kändisspotting) och också utforska resten av själva staten New York, dvs. utanför Manhattan. Vi ska också försöka gå på en Baseballmatch. Jag har också hittat ett billigare bussbolag än Greyhound - det är väldigt bra, för det är ungefär halva priset på alla resor som vi tänkt göra. Planen är att åka i slutet av juni, så, snart, vilken dag som helst egentligen, ska vi boka flygbiljetterna TILL NY. (Det var vansinnigt mycket billigare att flyga till NY för att därifrån transportera sig med buss till de olika städerna än att t.ex. flyga till Washington och sedan hem ifrån NY). Det är i vilket fall som helst väldigt roligt att ha så mycket planeringstid på sig, man kan bestämma en hel del grejer på det här året. Och kanske det bästa av allt: Man kan ångra sig hur ofta man vill också!

3 kommentarer:

  1. det finns jättebilliga bussar från ny till washington.. tror bolaget heter chinatravel..eller nåt.. de åker iaf från chinatown ny till chinatown dc. om du inte redan kollat upp det..

    SvaraRadera
  2. Visst är det bra med gratis motion, men jävlar vad det är jobbigt att ta sig uppåt... Man dör på vägen.. Jag lovar dig! Hade gärna bott nere i dalen...

    SvaraRadera
  3. Så bra de kommit fram :-) Hoppas mannen märke dem, min gubbe är dock liiite dålig på sådant *ler* Kram kram, hoppas du är kryare nu! <3

    SvaraRadera