måndag 26 juli 2010

Nytt recept

Jag har fått recept på att träna. Jag hade hört det någonstans förut, men visste inte att man faktiskt fick ett recept! Anledningen är framför allt min ömmande och stenhårda axel och nacke, så det är just det jag tränar - det var väldigt roligt faktiskt! Jag blev förvånad över att jag ändå hade muskler och inte tyckte det var asjobbigt så att jag skulle svimma efter tre minuter. Skönt. Jag tror det är bra också - att komma igång åtminstone någon dag i veckan. För mig.

Ett problem som jag har, som jag säkert delar med några fler av landets röstberättigade, är att jag inte vet vad jag ska rösta på.. Tidigare har jag haft ganska klart för mig vad jag skulle rösta på, men nu vet jag verkligen inte. Eller. Jag vet vartåt det lutar - det värsta är dock att jag verkligen, verkligen inte vill ha Mona Sahlin som statsminister. Jag tycker verkligen att hon är fel kvinna på fel plats. Hon är liksom inte den skarpaste kniven i lådan. Jag tycker det vore bra om man fick välja statsminister också. Nu när partierna går samman i allianser och samarbeten över partigränser så tycker jag att det inte borde vara helt självklart att den som leder det största partiet inom gruppen får bli statsminister. Maria Wetterstrand däremot gillar jag - hon känns stabil. Jag gillar Reinfeldt också - tyvärr inte tillräckligt mycket av hans politik för att rösta på honom igen. Det som dock känns bra i den här förvirringen är att jag känner att jag har mycket bättre koll nu än vad jag tidigare haft. (Jag minns när vår fröken i mellanstadiet sa att minst en ur klassen skulle syssla med politik och man tyckte att hon var helt galen för att det var så urtråkigt - nu däremot tycker jag det är väldigt intressant och jag följer gärna med i debatten - det trodde jag inte var möjligt när jag satt där i bänken...)

Till sist, för att ni inte ska tro att jag har blivit helt galen, så kan jag meddela att vi hittat ett hostel i NYC. Vi har beslutat att vi håller oss i staden och gör diverse dagsturer till olika ställen - minst bökigt. Så. Nu vet ni.

1 kommentar:

  1. Mmm... mina tankar går ungefär likt dina inför valet, bra ide att även få välja statsministern :-)

    Har haft en toppen dag, å i morgon väntar en dag i stan med mamma å svägerska, ska bli sååå skoj :-)

    Kram!

    SvaraRadera