lördag 2 april 2011

Bullproblem

Kära Bullen, jag är en tjej på snart 32 år som har ett problem: Varför glider alltid bh-bandet uppåt och blir skitstora efterhand? Är det jag som gör något fel? Jag tycker dock att jag har samma problem på alla de Bh-ar jag haft genom åren (det har ju trots allt blivit några stycken vid det här laget). När jag drar ihop dem igen så sitter den som en smäck, men efter ett tag så försvinner smäcket. Vad gör jag för fel?

Idag är det en lite sämre dag igen, så, jag har beslutat mig för att bara göra det som jag känner för, om ens någonting. En liten plan jag har är att plantera om mina små godsaker tomat-plantorna. De har växt upp ganska så friskt nu så det kan vara en bra idé tror jag. Om inte jag gör det idag så blir det nog ändå inom de närmaste dagarna. Måste ju ha tag på rejäla krukor också, så de står sig ordentligt och inte trillar över. Jag får nog se vad jag hittar att plantera i, innan jag påbörjar det projektet.

Igår tvärdog min telefon. Lite ledsamt tyckte jag, den är ändå ganska ny. Som tur är så har vi en smart teknikkille i bekantskapskretsen som hjälpte mig (eller Peter, för det var han som satte igång den när han läst hur man skulle göra. Allt enligt nämnda kille på ansiktsboken. Nu verkar det fungera ganska så bra i alla fall, so far. Det gör mig glad, det är så himla krångligt när man blir av med telefoner sådär. När vi flyttar sen kommer vi bara ha mobilerna kvar och då känns det ju extra bra om man vet att telefonen fungerar och om den inte gör det, så vet man i alla fall hur man kan göra för att få det att fungera.

Ja. Det var väl allt för den här gången.

2 kommentarer:

  1. Du glömde skriva "Snälla Bullen, säg inte att jag ska prata med mina föräldrar för de förstår inte mig i alla fall":)

    SvaraRadera
  2. Hi hi vilken nostalgi med Bullen... å får du svar måste du meddela mig för jag har samam problem! ;-D Å du var först att maila om skylten, så den är din/er. Har just lackat den lätt så den ska stå sig lite bättre mot väta/fukt utomhus, ska packetera å återkommer via mail när jag vet portot... KRAM KRAM!

    SvaraRadera