tisdag 26 april 2011

Solen skiner fortfarande

Och det är varmt, minsann. Fast det ska tydligen bli lite sämre igen. Har jag hört. Så idag tänkte jag passa på att njuta av solen och sätta mig i min fantastiska solstol och läsa boken jag håller på med nu: "God dag kampsyster! Kvinnorna i extremhögern" av Maria Blomquist och Lisa Bjurwald. Det är en aktuell bok som handlar om just kvinnorna i de extrema högerkretsarna både i nutid och historiskt sett. Intressant är det, verkligen. Lite senare tänkte jag att jag ska åka in till stan och låtsas att jag bor där - jag ska till prattanten så då kan jag ju passa på. Skönt att bara gå runt lite, sniffa på stadsluften och kolla i affärer. Igår insåg jag ytterligare en fördel med att flytta till stan: man slipper ligga efter gubbar i keps (eller damer i grått hår) som vägrar höja farten till mer än 70 (MAX) på den vanliga 80-sträckan. Jag blev så trött.. *putterputterputterojen80-skyltbästjagläggermiglitelägretypmellan65och70putterputterputterojdetärenbilbakomsomföljerfartbegränsningenbästjagsertillattdenintekörförfortputterputterputter* I stadsmiljö är det liksom smidigare, där ska man ju inte köra så fort. Dessutom kommer jag ju ha cykel då, så jag blir inte lika drabbad. Måste bara hitta min hjälm.

Jag lovade ju er att ni skulle få lite mer pysselbilder - Det ska ni också få, när jag kommit ihåg att tömma kameran. Tills dess kan jag berätta att jag t.ex. kommit på ett nytt motiv att måla. Jag älskar att vi ska satsa på tavellister när vi flyttar, då kan jag lätt måla fler och byta fram och tillbaka. Toppen!

Och idag är det bara 50 dagar kvar - och dollarn sjunker fortfarande i värde. 6.12 i morse. Icke så dumt alls.

1 kommentar:

  1. Låter ljuvligt att njuta i solen med en bok! Å att dollarn är på din sida är ett gott omen ;-) *ler*

    Tack för din kommentar! Hade nen lååång blå period i ungdomen som gjort mig allergisk mot blått tills nu, min första lägenhet, där var allt ifrån dricksglas till överkast och toaborste blå nämligen... huga, men i lagoma doser känns det åter ok!

    Ha en underbar dag <3
    KRAM!

    SvaraRadera