söndag 10 april 2011

Jösses Amalia!

Jag hade fyra kommentarer idag! Jag vet att det inte är så ofantligt många som läser den här bloggen så jag räknar inte med stordåd i stil med 32 kommentarer - fyra känns väldigt mycket! Tack alla ni som läser och bryr er om att kommentera!! Jag blir glad!

Idag är en något sämre dag kan man säga. Jag har sovit jättedåligt, vaknar och drömmer om vartannat. Skulle nog ha kunnat lega platt i sängen hela dagen om jag inte släpat mig upp vid 12-rycket. Jag hatar att vara såhär trött!! Och vad jag förstår så finns det egentligen inte så mycket till medicin som hjälper. Det finns ju insomningstabletter, men det är inte mitt problem utan det är just det där själva sovandet. Och sådana mediciner hjälper ju, jag har en sådan, men det hjälper - uppenbarligen - inte tillräckligt. Dock. Jämfört med hur det är utan så får jag verkligen vara nöjd (och det är jag också). Förra söndagen hade jag knaprat i mig två Oxascand (lugnande) och då sov jag riktigt gott och mysigt. Tyvärr var jag helt mosig i hjärnan när jag vaknade och trodde att det var söndag och att Peter var borta. Efter att ha konstaterat att hans arbetsväska osv. var borta så hängde min hjärna med igen. Men. Ett stort problem med just de tabletterna är ju att de är så kallade benzo-preparat, dvs. de kan vara beroendeframkallande och det är ju inte så festligt direkt. Alltså inget alternativ annat än någon gång ibland, sällan.

(En helt annan sak är att jag igår skulle fylla i ESTA-grejen som man ska fylla i när man åker till USA. Typ en light-visum-variant. Det fanns redan en sådan i mitt namn/passnr. Detta är ju inte så svårt att räkna ut eftersom det är mindre än två år sen vi åkte sist och ansökte om ett sådant och de är giltiga i två år eller tills dess att passet går ut (det som har kortast tid kvar). Man måste betala för det här såklart och därför vore det ju praktiskt att slippa göra det en gång till. Tyvärr har jag inte en susning om NÄR vi fyllde i de här grejerna inför förra resan. Det är någon gång i Juni, föreställer jag mig i alla fall, för vi visste inte att vi skulle åka förrän då, när vi hade kommit hem från en liten roadtrip på sådär en vecka. Men. Chansa på att man hinner åka innan det går ut? Nja, jag vet inte. Det är nog värt att pröjsa en gång till, det var inga jättesummor. Tror jag. Men det är drygt att man inte har bättre koll..)

Nu tror jag att jag tänker mig ut i trädgården för lite arbete. Även om vi ska flytta så kan det ju vara trevligt att göra i ordning lite av det jag tänkte innan det kom snö. En liten stenläggning eller vad man ska kalla det. Jag kanske kan ta lite bilder, före och efter, rent av. Solen skiner för fullt så även om jag inte har någon lust alls så kan ju lite luft och natur göra lite nytta ändå. Även om det bara blir sittpaus.

Ps. Veronica hälsar att hon inte hade tänkt göra så många ljuspåsar på ett tag, men, om någon skulle vilja ha så är hon inte (helt) omöjlig.. :-)

1 kommentar:

  1. Ja, det låter helt klart rimligt! Du kanske kan författa ihop nåt bra som jag kan ge till honom? ;o)

    SvaraRadera