onsdag 20 april 2011

Effektivitet

Dagens undersökning hos tandläkaren (tandsköterskan) resulterade i polering, fler hål hittade (men det var ju inte precis oväntat), bananlack (när fick man det senast??) och en tid för lagning klockan 15 idag. Det är såklart lite drygt att åka fram och tillbaka såhär, men, eftersom tänderna behöver lagas innan vi åker (två stycken absolut, två stycken som kanske borde och ett gäng som kan vänta) så är det bara att köra på. Det är inte helt fullt med tandläkartider och ja, jag är glad om hålen försvinner. Hoppas på reapris idag också!!

Avklarat på min lista hittills idag:

- Flyttsms fram till bokstaven K bland mina kontakter (så ni som inte har fått kan förvänta er ett sådant någon gång snart).
- Deklarerat (fatta vad smidigt det går nuförtiden, jag minns när mina föräldrar satt med hela köksbordet fullt av papper dagen innan deklarationen skulle lämnas in).
- Betalat räkningar.

....hmm.... Jag fick för mig att det var mycket mer jag hade gjort, men det kanske bara känns så eftersom jag inte gjort särskilt mycket den senaste veckan. Eventuellt ska jag träna ikväll också, det beror lite på hur det går med lagandet.

Dagen till ära har maken varit och växlat pengar till dollar på banken. Det är gynnsamt läge för sådant nu, just nu står den i 6,12 vilket är väldigt bra om man ska växla till sig pengar. Mindre bra såklart för amerikanerna men det är ju som det är och ibland ska det väl vara roligt även för en annan. Igår surfade jag in på sidan valuta.se och det är ju verkligen jättespännande att kolla där. Det ändras ju ungefär en gång i minuten känns det som. Rekommenderar starkt att ni tittar in där när ni har det för tråkigt i livet en dag.. :-D

Och på tal om resan.. Vi har köpt nya resväskor! Såhär frän är min:

Praktisk färg på bagagebandet - Peters är jättegrön. Dessutom ska jag tillverka fräcka små adresslappar att sätta på väskorna, antagligen formade som blommor och starka och glada färger! Blir ju roligare för de som ansvarar för bagagehanteringen också! 

1 kommentar: