fredag 22 april 2011

Långfredagen

Jag är redan trött. Långfredagen som är så lååååång. Och då har jag dessutom sovit länge. Jag är alltså väldigt trött. Så att ni verkligen förstår. Trött är ordet för dagen.

Nog om det. Igår var vi och valde tapeter till vårt nya sovrum. Det gick finfint. Så finfint att vi funderar på att ringa hyresvärden efter påsk och fråga om vi kan få samma tapet i det andra rummet på övervåningen om vi betalar tapetkostnaden själva. (I natt drömde jag om det och att vi fick omtapetseringen gratis samt att vi fick en tårta för att de inte själva kommit på att det faktiskt behövdes en omtapetsering där). Det är den här tapeten vi ska ha:

We likeee!

Nu tänker jag ägna mig åt lite pyssel, det finns ett sådant behov faktiskt. Ska bli roligt. Jag tänker nog att ni ska få se lite bilder så småningom, det var länge sen jag fotograferade och visade känns det som!

Gladur Påskur!

3 kommentarer:

 1. Superfina!! Så roligt att inreda. Jag ska till chillistore någon dag och spana in inredning. Älskar den affären! De har skitsmarta typ pallar med förvaring i som jag tänker att man kan ha i vardagsrummet som extra sittplatser. :o)

  Du är också en fantastisk människa!

  SvaraRadera
 2. Vill önska dig en härlig påskdag genom att berätta att du vunnit 1:a pris i min utlottning - grattis! =)
  Maila mig din adress så dimper det ner ett litet paket i den brevlåda om några dagar.

  emma.warnstrom@gmail.com

  Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tapet!
  Vi ska få omtapetserat i alla rum utom köket, ska bli kul att välja tapeter =)

  SvaraRadera