lördag 1 januari 2011

2011

Jahapp, jahapp. Dåvare nytt år igen. Jag tänkte på att många gör någon slags sammanfattning över det gångna året, jag vet inte riktigt så mycket om hur en sådan skulle se ut för mig själv för jag minns inte så mycket specifika tillfällen, men, ett försök:

Januari: Hm. Vi flyttade till det här huset, det var jättekallt och vi saknade fyrhjuls-driven bil så vårt flyttsläp fick stå i backen tills vår hyresvärd lånat av sin chef. Praktiskt och bra. Vi slapp den griniga gubben vi hade förut och fick ett hus där renoveringen var (ganska) färdig istället för att behöva göra allt själva..

Februari: Jag tror det var här någon gång jag skulle till Stockholm och Syfestivalen men fick jordens panikångestattack och låg hemma och grinade istället. Kul. Tur i oturen var att det var just den helgen som kom att bli SJ's död, så jag slapp bli inneboende på centralen.

Mars: Höljt i dunkel. Och en del snö skulle jag tro.

April: Ptja. Tussilagosar, lamm och sol. Börjar förgrodda tomatplantorna (det kan jag också gjort i slutet av mars). Får mitt boendestöd!

Maj: Blommor. Planterar om de små liven (plantorna) i större krukor och de börjar växa sig större.

Juni: Jag fyller 31, maken fyller 36, brorsbarnet William fyller 5 och systerdottern Leia föds (syskonbarnen är på Peters sida), kalas och vi åker till Liseberg för att fira våra födelsedagar. Två dagar i Balder, Kanonen och Gungan och sen överkom jag min sista rädsla när jag åket Höjdskräcken (vilket blev ett riktigt antiklimax). Blir förkyld också, sen var jag förkyld i två veckor och en rejäl svacka började ana dagens ljus.

Juli: Här tror jag att det började bli sämre och sämre. Det känns som ett luddigt moln på nåt vis. Vi beställde i alla fall biljetter till NY-resan samt bokade rum på ett apartment-hostel. Gött.

Augusti: Peter börjar jobba igen och mitt boendestöd kommer tillbaka. Vi ses två gånger i veckan. Livet blir alltmer dystert.

September: Jag måste säga att jag har vaga tidsbegrepp alltså.. Kanske var det här jag började träna lite på vårdcentralen.

Oktober: Mamma fyller år.

November: Besök hos Kia och jag lyckades ta mig till Syfestivalen i alla fall! Roligt - träffade en kompis och träffade syster. Jag tror att November var ganska bra som månad.

December: Tjejhelg i Stockholm med flickorna, käkade Indiskt och virrade runt kring St Eriksplan med en vilsen Kia. Den indiska maten var (förutom umgänget naturligtvis) nog mitt bästa! Full rulle mot julen, dunder och brak, vi byter plats på sov- och pysselrum. Obligatorisk mellandagsshopping i Jönköping. Överlag har hela december känts ganska pissigt (väldigt) och nästa jul ska jag fira utomlands. Eller i alla fall på okänd ort! Nyårsfirande hemma här, skönt att slippa resa. För att återknyta till början så lyckades vännerna inte ta bilen hela vägen uppför backen utan bilen fick stå nere hos en granne medan de blev skjutsade upp av samme granne eftersom de hade så mycket bagage.

Så. Nu börjar vi väl om från början igen. Vi ska åka till Etuna i morgon och nu ska jag hoppa ner och se på tv.

1 kommentar:

  1. Jag har knappt fattat att man fyllde 31 föra året. Känns mer som typ, 21 eller något, hehe!

    SvaraRadera