tisdag 4 januari 2011

Ingen gudinna men väl lite böcker

Okej. Det blir nog ingen frihetsgudinnehuvudspaning. Jag trodde jag var ute i väl god tid men det visade sig inte finnas en biljett kvar, varken i juni eller juli. Maj däremot. (Om det nu inte är något som fortfarande inte fungerar riktigt rätt vilket jag egentligen inte tror, men man kan ju hoppas). Därför går jag nu in för att boka biljetter på någon schysst baseballmatch istället, same shit but different liksom. Kultur som kultur.

Idag har vi spanat bland böckerna på Myrorna i Eskilstuna. Jag har litegrann börjat tycka att Myrorna inte är vad de var förr, men vad gäller böcker är det toppen! Jag köpte bl.a. en Astronomi- och Astrofysikbok. Massor av konstiga formler var det, men jag tänkte att jag kanske kan lära mig lite ändå, det står ju trotsallt någonting mellan alla formler.. Sen blev det några skönlitterära böcker också. I slutändan kostade alltihop 50 kronor och jag tror vi fick med oss 7-8 böcker. (Dessförinnan var vi på Akademibokhandeln där de hade rea och en pocketbok kostade 39 pix - vi kände oss alltså väldigt nöjda!)

4 kommentarer:

 1. Haha, materialet ja, alltså jag menade ju UTÖVER de förståss FATTAR DU VÄL!!?!? =P hihi

  Men nu vet man inte hur det går med detta med bröllop, har kommit från tvärnej till "kanske rätt så snart"... Inte illa. Sen alla detaljer om var, med vilka och ekonomi med mera med mera...är svårlösta. Men vi har kommit en bit på väg.

  Frihetsgudinnan, va e de jämfört med en baseboll match? öh...ja jag vet inte. =)Kultur är det ju iallafall, MEN om det var jag - skulle jag satsa mer på shopping och kanske några schyssta konstmuseum och kanske nån show på broadway, eller ligger den ens där? haha ...eh?
  *ufot*

  SvaraRadera
 2. Va är biljetterna redan slut?! Snacka om framförhållning och att man måste ha huvudet (!) på skaft när man planerar sin resa... Kram

  SvaraRadera
 3. Bokspaning och shopping på second hand är den bästa! =)
  Jag tycker inte heller att myrorna är vad de var förut. Det har blivit för mycket "trend" i dem. Med det menar jag att de nästan tar lika mycket för en väska till exempel som vad det skulle kosta att köpa en helt ny.
  Känns lite knasigt när man vet att de får in allt gratis.
  Visst kan man göra fynd men inte alls som förr, innan det blev trendigt med second hand.
  Då gillar jag hellre att fynda på små second handbutiker som den jag brukar åka till som ligger i Långviksmon.

  Sv. Jag är också nöjd med min ålder. När jag fyllde 30 kändes det ju som om man landat på något vis =)

  SvaraRadera
 4. m,åste nog kika och se om det finns några fågelböcker på vår lokala seconhand... KRAM

  SvaraRadera