måndag 3 januari 2011

Komplettering 2010

April: SM-guld HV71 (hur kunde jag glömma det???)
Maj: Smygpremiär på SATC 2 i Linköping. Peter vann tredje pris i Hans Ruin-tävlingen i Finland.
Augusti: Var i Riga med mamman.
September: Riksdagsval, jag röstade blått och nivetvilka kom in i riksdagen.
November: Premiär av Harry Potter and the deathly hallows 7:1.

2011:

Januari: Tandläkaren, förmodligen påbörja rotfyllning. Jeeiijj! Därefter troligast luspank.
Februari: Peters sportlov.
Mars: Ludvig fyller fyra år!
April: Påsk (och HV tar SM-guldet igen, såklart). Syfestival på Elmia i Jönköping!
Maj:
Juni: 14 juni åker vi till något hotell på Arlanda och firar Peters födelsedag för att sedan sova några timmar innan vi dundrar in i Terminal fem klockan 6.40 (senast) för att sedan ta flyget till New York klockan 9.40! Förhoppningsvis ett besök i Frihetsgudinnans huvud på min födelsedag. Leia fyller ett år och William fyller sex år!
Juli: Fjärde juli-firande med bl.a. korvätartävling (som publik). 6 juli åker vi tillbaka till Sverige och 15 juli har Harry Potter and the deathly hallows del två premiär! (Om den har premiär tidigare i New York (dvs. innan vi åker därifrån) så får man ju försöka lägga på en rem för att se den där.
Augusti:
September:
Oktober:
November:
December: Jag ska fira julafton på okänd ort. Skönt. Eventuellt nyårsfirande i fjällen (eller också på okänd ort, det också).

1 kommentar:

  1. ÅSA! Du är en ängel! Men om du skulle göra inbjudningskorten till bröllop(om det nu blir av nån gång med min trögis-kille) skulle vi absolut betala för detta. Dina kort är otroligt vackra och ännu mer välgjorda - om du bara gör hälften så fina som julkortet så vore det typ ...för bra =) haha.
    KRAM

    SvaraRadera