måndag 26 mars 2012

Använd det du har

Alla ni som gillar att pyssla och sitter med ett litet (eller stort) lager därhemma - häng på i utmaningen "Använd det du har - April" hos Bea. Du blir då tvungen att nyttja de delar du har och kommer att få lite mer ordning i förråden. (Och plats att fylla på med nytt om du känner att det är något för dig). Jag tänker hänga på och jag hoppas att jag lyckas producera litegrann i alla fall. Det jag får ihop ska jag försöka fotografera så att ni får se vad som blir gjort, kanske t.o.m. en utlottning hos er få modiga deltagare :-)
Ni hittar utmaningen dels här i inlägget, men också i kolumnen till höger.


Helgen har annars passerat i rasande fart. Det var trevligt att ha besök men i vanlig ordning är jag helt slut idag. Jag tycker det vore trevligt om man kunde få ha det lite normalt - SÅ ansträngande är ju inte ett besök tänker man. Well, well. Det blir en lugn dag och jag ska strax (när det här inlägget är slut) bege mig ut i solen och läsa vidare i min bok "Slumpvandring" av Majgull Axelsson. Nu är den snart slut och det börjar bli dags att tänka ut vilka böcker som ska med på resan. Pocketböcker är såklart givet, men vilka - och hur många? Det är ett ytterst delikat problem att fundera över ska jag säga. Fermats teorem - släng dig i väggen! Har ni förslag så kom gärna med dem, det är ju inte säkert jag har boken/böckerna, men eftersom lagret är tämligen stort så bör det väl åtminstone finnas någon...

1 kommentar:

  1. Jag kommer också att vara bortrest under utmaningen, men har funderingar liksom du att sitta vid poolkanten och fippla med något.

    (Vet inte hur jag ska klara mig utan att ha NÅGOT för händerna på hela veckan annars)

    Roligt att du är med!

    Kram Bea

    SvaraRadera