torsdag 15 mars 2012

Jösses Amalia!

Igår var det ju skapande och stickcafé och jag säger bara det, h e r r e g u d ! Jag tror ju vanligtivis att jag är så himla pigg - och det är jag ju också, jag orkar ju så mycket mer nu än för bara några månader sen - men dessa två grejer på onsdagar gör att jag är helt slut! Jag skulle ju t.ex. tvättat igår kväll men det blev inget med det och idag orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Det är synd att de är direkt efter varandra (och att det är på samma dag) för det blir så mycket på en gång, samtidigt tycker jag att det är så roligt att jag verkligen inte vill skippa något av det även om det innebär att torsdagen blir en dag för återhämtning utan några speciella andra mål. (I och för sig är återhämtning en hel vetenskap för mig eftersom jag är så dålig på just det, så egentligen kanske det är bra).

Vad gäller reseplaneringen tror jag att vi mer eller mindre strukit London-alternativet, egentligen inte av någon särskild anledning utan mest för att det känns som att det inte är rätt. Paris däremot har vi kvar, sen tänker vi (läs: jag) lite på om man kanske ska åka tåg ner, då kan man liksom ta Amsterdam och Bryssel på väg ner och eventuellt Berlin på väg tillbaka. Input på det?

1 kommentar:

  1. Det tycker jag låter som en skitbra idé! Tåg - definitivt. Bryssel är en fin stad, men resten av städerna kan jag tyvärr inte säga något om. Mer än att jag gärna skulle besöka dem :-)

    SvaraRadera