fredag 23 mars 2012

Ull som i bomull och Ullared

Mitt nya sömnmedel vid sövningen inför elen är mycket bättre än den som jag fick förut. Inte enbart för att jag sover bättre, vilket ju förstås är den största anledningen, utan för att allting blir lite mer mjukt och mysigt. Lite som ett rum med bomull. Uppvaknandet blir mjukare och man ligger och halvslumrar lite lätt - den andra sorten gick snabbare ur kroppen - och sen är det klart. Idag trodde jag att jag såg en katt springa omkring på uppvakets golv så sövningen gjorde vad den skulle, tänker jag. En nackdel är att man blir väldigt trött hela dagen, inte ens kaffe hjälper, man vill bara sova mer. Fast, såklart är det bättre än att man är trött än att narkosen inte fungerar som den ska!

Ikväll kommer Peters bror och hans sambo hit, det ska bli trevligt. De ska ta sig till Ullared i morgon. Vad jag förstår är det inte råshopping som gäller utan mer kolla in stället. Jag säger: Lycka till! och hoppas att de får en rolig dag. Ullared en lönehelg kan ju inte bli annat än en fantastisk upplevelse. Typ. Bra dock om man vill försäkra sig om att man aldrig mer kommer åka dit om man inte är självplågare. Själv har jag ju hittills varje gång jag varit där blivit övertygad om att jag aldrig vill åka dit igen och nu när vi har köpstopp så är det verkligen inte någon risk att jag tänker följa med. Det är klart att det vore trevligt att umgås, men, det är ju lite si och så med den saken i Ullared. Det är snarare fältslag som råder där, så jag ser fram emot när de kommer tillbaka igen och vi kan umgås under normala, stillsamma, former. Jag hoppas att de får roligt såklart, det är ju en trevlig väg neröver, det finns ju annat att se (också) liksom.

Nu ska jag byta om till lite mer umgägesvänliga kläder, visserligen kommer jag att vara halvsovande men de ska ju inte behöva se mig i en stor slafshög.

1 kommentar:

  1. Kikar in för att berätta att en ny "Använd det du har" utmaning startar i april.

    Hoppas att du vill vara med igen.

    Kram Bea

    SvaraRadera