fredag 30 mars 2012

Inlägg från soffan

Självklart är halsen ännu mer luddig idag, men, jag tror det blir bättre i morgon. Vi säger att det här är det sämsta det kan bli, då blir det ju, rent logiskt, bättre i morgon. Töppen!

Det bra med att man inte orkar ta sig för så mycket arbetsamma saker är ju att man kan virka desto mer, just nu ligger jag på sluttampen när det gäller vinsterna i den tävling jag utlyste i samband med mitt 500:e inlägg. Man ska aldrig stressa, då blir det ju inte så bra. Jag har några projekt till som jag tänkte bli av med i helgen så att jag kan påbörja ett nytt i samband med semestern. Jag hoppas att transportstyrelsen ska ge mig klartecken för rundsticka i trä på planet. När jag såhär i efterhand tänker på det så känns det ju rätt givet att just transportstyrelsen är ett ganska självklart ställe att ställa just sådana frågor till. Vad det verkar, när jag surfat runt på nätet, så är det inga problem ens med metallstickor längre, men, det är bättre att fråga. Annars är det ju bara att slänga ner rubbet i bagaget - men fem timmars stickning är ändå fem timmars stickning och det kan bli rätt mycket... Jag tror att jag har lättare att koncentrera mig på en stickning än på en bok, det är alltid så mycket som händer runtomkring så ja, jag tror det är lättare helt enkelt. Det är inte lika jobbigt att bli avbruten när man stickar, som när man läser. (Vad gäller böcker, som jag givetvis också planerar att lägga en försvarlig tid på, så har jag nu kommit fram till "Hinsehäxan" av Lillemor Östlin, "Om inte nu så när" av Annika Thor och kanske "Tärningsspelaren" av Luke Rhinehart ska få följa med. Antagligen ytterligare en eller två alternativ).


1 kommentar:

  1. Tipsar om "Väggen" av Marlen Haushofer. Den har legat i "att-läsa-högen" länge - men så hörde jag något avsnitt på radion, där den gått som följetong och nu är den nästan slukad. Jag tycker att den är bra, för den ställer hela tiden frågor, om du förstår vad jag menar. En Moa Martinsson i rysarformat.
    Krya på dig.
    Kram

    SvaraRadera