söndag 4 mars 2012

Vasaloppssöndag

Ni har väl inte missat att idag är det Vasaloppssöndagen! Jag gillar Vasaloppet, det är det bästa, och idag blev det både tredje-gången-i-rad-vinnaren Jörgen Brink (vilket jag hoppades på från början) OCH han gjorde det på rekordtid också, jag tror det var 3.38.41 eller någonting liknande (det kan ni ju kolla upp om ni inte vet och är väldigt nyfikna) utan medvind. Roligt var det och jag drack givetvis blåbärssoppa. Tyvärr glömde jag ju bort att det ska vara bullar också, så det fick bli vanligt bröd, jag får väl ta igen det när jag får till ett bullbak någon gång i framtiden...

Efter målgång tog vi tag i vårt pysselrum. Vi höll på ett rätt bra tag igår men allt blev inte riktigt klart, men, det är det nu! Och det är så fint! Framförallt känns det väldigt konstigt att det är sån ordning eftersom vi inte har haft någonting ens i närheten, någonsin.. Ett tema vi har är - givetvis - New York. Det låg rätt mycket vykort, knappar och grejer som vi fick upp. Härligt. Bra att motivera sparandet med, det kan jag säga. När vi satt och kaffepausade på baksidan, i solen, tänkte jag att det väl för all del kan vara tjusigt med lite blommor (typ Pelargoner), men om vi ska spara ihop pengar till en resa under nästa år så lär man ju riktigt ta tag i snålheten. Vi får väl se, en blomma kan ju vara rätt trevligt ändå, muntrar upp i tristessen som ju väntan efter resan faktiskt är..

Nu är jag faktiskt riktigt trött. Tidig morgon eftersom man vill se starten, städning på det och ja, nu är orken slut. Nu när jag mår så mycket bättre är det bra att jag ändå faktiskt känner av att orken tar slut och att jag lugnar ner mig och gör nada istället, en riktig framgång ska sägas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar