torsdag 10 mars 2011

Ett tag gick det väl alldeles för bra

Sen jag drog ut mina tänder i januari eller när det nu var har ju allt varit lugnt och skönt på den fronten. Nu i mars ska jag på nytt besök hos tandläkare och tandsköterska. Man vill ju såklart inte att de ska behöva arbeta i onödan så därför passade jag på att bita av en tand idag. Jorå! Som jag sagt flera gånger förr - det är tur att man redan är deprimerad, då kan det liksom inte bli värre.. Jag begriper inte varför det ska drabba mig. Igen. I fortsättningen blir det soppa och mjuk mat. Knäckebröd (vilket var vad jag åt) är ett bröd som aldrig mer ska komma igenom mina läppar. Kanske kan jag försöka mig på att beställa timbaler från centralköket - det finns ju till äldre som har svårt att svälja, så varför inte? Det kan bli lite dyrare förstås, men det kostar ju å andra sidan multum att gå till tandläkaren så det lär väl gå på ett ut.

Så j-la värdelöst. Verkligen. Värdelöst.

3 kommentarer:

 1. Sv: Hej! Vad kul att du ska till New York, underbar stad!
  Midsommarfirandet var i Battery Park, parken där man kan se Frihetsgudinnan. Gå längs vattnet så kommer man till den delen där firandet är. Håll även utkik på Svenska kyrkan i NYs hemsida för tid och plats. Hoppas ni får det jättebra!
  Kram Mathilda

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt med tanden och tandläkaren är ju inte heller världens roligaste ställe att gå till.

  Sv. Men om jag mot förmodan blir en sådan som blir en sådan där besserwisser när det gäller barn och ska pracka på alla mina personliga åsikter så får du komma och drämma något i huvudet på mig, hehe!

  SvaraRadera
 3. Nej vad jobbigt! Hoppas att det var en tand långt bak, och att det inte var så stor bit. Jag har ju slagit ut ena framtanden, som du vet, när jag var 18. Fast ett tag tyckte jag att jag såg rätt cool ut, typ som en slagskämpe...haha
  kram!

  SvaraRadera