onsdag 16 mars 2011

Dagens bild nr 18

..någon som alltid ställer upp för dig:

Det får bli två som alltid ställer upp för mig (det finns ju fler): Tanja och självaste maken (om inte han ställde upp för mig så vore vi illa ute). På nyårsafton såg de ut såhär!

**********

Dagen till ära har jag gjort en liten räd i min garderob. Jag rensade ut lite. Nu vet jag att jag behöver följande: trosor, bh, strumpor (fast på sommarhalvåret använder jag inte så mycket strumpor så det där kan vara lite sådär på lut), linnen - jag har förvisso ganska okej med linnen, tyvärr är det en hel del av dem som är ljusa i färgen och därför har lite fläckar, jag kan följaktligen inte använda dem någon annanstans än här, långärmade tröjor/koftor i lätta tyger (dvs. de bör inte blir så varma), trekvarts byxor och leggings. Det här behovet hänger ju ihop med NY-resan som ni säkert förstår, men vissa (aka. de flesta) av sakerna kan man ju faktiskt behöva både innan och efter den resan. En del saker ska jag såklart inhandla väl på plats, mycket smidigare, slipper släpa på för mycket men en del skulle vara trevligt att ha från början om man t.ex. inte skulle hitta just det man söker.. 

Fråga nummer två: borde vi inte ta med en extra väska kanske, vi ska ju ändå vara borta i tre veckor och även om det kan vara lite jobbigt att släpa på från flygplatsen och in till hostelet så är det ju bra om man kan förvara de grejer man inhandlar någonstans. Egentligen vet jag inte om det är så mycket att fråga om, det verkar rätt logiskt - jag kan fråga om: ska vi ha med varsin extra väska? (Jag har för mig att man får ha två styckan á 20 kg). Ytterligare fråga i sammanhanget - borde vi ta med en dator? Jag är kluven. 

Förlåt mitt ständiga tjat om denna resa, jag vet att det är tråkigt att höra på för andra, men jag måste ju reflektera och frågor kan på bra sätt få svar såhär i sajberspäjs. Jag hoppas ni ska härda ut. 

Just i detta nu, för ungefär tre minuter sen, hände det som på något sätt borde signalera att våren är i antågande: Elsa kom in från fönstret mot taket, andra våningen. Det brukar hon göra ibland, men bara när hon kan gå på taket (förståeligt) och nu var det alltså årets premiär. Ska vi våga hoppas?

3 kommentarer:

 1. Klart du ska tjata om resan, alla fattar hur du ser fram emot den ju <3 Kram!

  SvaraRadera
 2. VVPT!!! Yes, lägger pengarna på nått annat ist ;-P KRAM

  SvaraRadera
 3. Spännande, snart är ni på väg =D

  Jag hittade en ny sort ben&jerrys idag Coconut någonting. Ska blogga om den i helgen när jag smakat =)

  SvaraRadera