torsdag 5 maj 2011

Jag kom att surfa in på Ullaredsbloggen

..via en annan blogg, jag är ju som kanske en och annan vet, inte något större fan av att dra omkring i helvetets vardagsrum. I vilket fall så hittade jag de här brallorna där:


Frågan jag ställer mig är: VARFÖR?? Alltså, jag är verkligen inget modelejon så det är mycket möjligt att jag inte fattar någonting, men är inte den här typen av byxor ungefär någonting av det fulaste som finns? Jag minns såklart den tidigare blomstringsperioden för modellen - den var inte snyggare då, det kan jag säga. Jag frågar igen: VARFÖR?? Vem har glömt misstaget? Eller är det jag som är uråldrig? (Frågar hon som glatt handlade tillsammans med resten av pensionärerna på torsdagsförmiddagen och köpte hem både ärtsoppa och lutfisk). Nej. Våga vägra fulbyxan (vad ska man förresten ha till? En härlig, lång, klassisk blus?)!

Det här däremot - det är min kopp te:


(Kanske är det därför man ska ha byxorna? Dölja spåren på lår och arsle efter inmundigandet av dessa godsaker?) Mer snygga kakor till folket (och bränn fulbyxorna!!)

2 kommentarer:

  1. Ha ha instämmer med dig till fullo, ååå så fula byxor, kakor däremot gillas ;-P

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag tycker du är lite väl hård att döma ut haremsbyxor, speciellt genom att representera dem med ett halvtaskigt exemplar från ULLARED! Hallå, ellerrr!? =)

    Ett tips, prova ett bar fina mjuka harem i tex viskos till Yogan - och du kommer troligt vis ändra uppfattning. Sååå sköna!

    SvaraRadera