söndag 15 maj 2011

En månad kvar!

Idag är det en månad, exakt, kvar tills vi åker. Om en månad sitter vi i flygplanet och har säkert fått lunch. Kollar på en film eller spelar Sudoku kanske. Det känns helt overkligt, en månad går så fort!! För att liksom fira den här dagen lite extra har vi förlagt mappen med alla biljetter och sådär, man vill ju ha lite spänning i livet. För Peter är det viktigt eftersom han håller på och skriver ett schema som han ska lämna till sin rektor (Sture) för att få vissa delar betalda som fortbildning. Det är rätt bra, dels blir det ju billigare men det är ju bra för att vi ändå skulle göra de saker som Peter får betalt för och sommaren är liksom den tid på året som en lärare kan vara ledig en längre period och göra av med en del av sina student-pengar (alltså när man är handledare åt en lärarstudent) istället för att ta ut dem i lön och få ut ungefär hälften (efter att ha betalt alla skatter och avgifter). Jag ska dock erkänna, jag är lite nervös över att mappen är borta, det är jag. Speciellt med tanke på flytten.. Om vi packar ner den (lite sådär i förbigående utan att reflektera över vad det är man packar ner - det händer ju åtminstone här i familjen Nyberg) så blir det ett projekt för att hitta den rätta kartongen. Bra förvisso, då kommer ju allt upp och till sina platser men ändå. Man vill ju vet vart allt är.

För att fira den här dagen ska jag alltså färga mitt hår rött. Jag hoppas det blir okej, om inte annat. Jag drömde om det i natt men då blev det egentligen inte så mycket mer än slingor.

Shit. Vi får verkligen hoppas att vi också hinner få musikalbiljetterna innan vi flyttar. Helst. Om vi flyttat är jag inte säker på att de kommer fram till rätt adress. Bör nog skicka ett mail om det.

1 kommentar:

  1. Härligt med en månad kvar =) Hoppas att ni hittar mappen, men den dyker säkert upp.

    Sv. Ja, det var en bra idé. Jag ska leta plåtburkar på loppisar och finansiera mina skoinköp. Kan behövas nu framöver när man går på föräldrapenning, hehe!

    SvaraRadera