fredag 3 september 2010

...285...

Idag känns allting lite lättare. Dock känner jag mig lite speedad, jag vill liksom hinna med så mycket som möjligt så länge det går - och samtidigt tänker jag att NU, NU är det bra igen. Min prattant sa: "och försök att bara ta det lugnt, ungefär som när du har en fysisk skada eller sjukdom, kör inte på i 180 för att det går, utan låt det ta lite tid att återhämta dig". Lätt sagt, svårare gjort. Men jag försöker. 1 timme och 11 minuter har jag t.ex. spenderat i telefon med bästa Kian. Vi skulle bestämma var vi ska äta i morgon när vi ska träffas allihop i Jönköping och utarbeta lite planer för hösten. I slutändan kom vi fram till Twin City eftersom det finns ganska många val av mat och vi har ganska olika smak allihop. Vi kom också fram till att det var få roliga förrätter men å andra sidan bra efterrätter och det är ju toppen!

Det kom förbi två små flickor och sålde jultidningar. De sålde majblommor i våras, då hade jag just köpt en ute på stan. Nu kunde jag gottgöra detta, och köpte två saker - jag kan dock inte säga vad, för jag ska ge bort en av dem i julklapp (kanske den andra också, man vet inte). Jag minns när jag sålde jultidningar, jag var aldrig någon storsäljare - de här två hade fyllt nästan en hel sida (ni vet hur de ser ut) med namn och streck. Jag hoppas de säljer rubbet och får högsta belöning! (Jag fick en genomskinlig freestyle ett år. Den gick sönder efter några månader, men, den var ju jädrigt fräck!).

1 kommentar:

  1. mmmh, choklad <3 du har rätt, variation är ett måste ;) idag ska jag nog fika digestivekex, sååå längesen! tack för dina kommentarer, underbara du. massa kramar

    SvaraRadera